Vă ajutăm să

  • Vă imbunătăţiţi imaginea,
  • Măriţi frontierele afacerii, găsiţi noi clienţi,
  • Eliminaţi distanţa dintre birou şi clienţi.
  • Oferiţi acces rapid la informaţii prin intermediul cataloagelor şi prezentărilor online.
  • Aflaţi care produse şi servicii sunt solicitate şi care nu.
  • Obţineţi date statistice amănunţite.
Hand Shake

Cu ce ne ocupăm

Dezvoltare web

Dezvoltarea web este un termen cu multe înțelesuri pentru orice activitate legată de dezvoltarea unui site web prezentat pe Internet sau Intranet. Aceasta poate include magazinele electronice, design-ul web, optimizarea informațiilor, programare server-side/client-side și configurarea serverului web.

Design site web

Scopul design-ului web este de a crea un site web - o colecție de fișiere electronice care sunt stocate pe un server web având conținut și facilitează interacțiunea cu userul sub forma unor pagini web solicitate. Elemente cum ar fi text, imagini digitale (GIFuri, JPEGuri, PNGuri) sau formulare sunt inluse în pagină utilizând taguri de HTML/XHTML/XML.

Optimizare pentru motoarele de căutare

SEO (Search Engine Optimization) este procesul de mărire a volumului si a calității traficului dinspre motoarele de căutare prin intermediul rezultatelor. De regula, cu cât un site este găsit mai sus in lista rezultatelor, numarul celor care il vor vizita va fi mai mare. SEO poate ținti de asemenea diferite tipuri de căutări, incluzând căutari de imagini, căutări regionale sau anumite motoare de căutare.

Hosting

Un serviciu de hosting (găzduire) este un serviciu pentru serverele din Internet, permiţând oamenilor și companiilor să ofere conținut în Internet. Există diferite nivele și diferite tipuri de servicii oferite. Un tip de hosting comun este hostingul web. Majoritatea prestatorilor de hosting oferă combinații variate de hosting. Prestatorii de hosting pentru site-urile web oferă de asemenea și hosting pentru email, spre exemplu. Hostingul pentru DNS este de regulă asociat cu înregistrarea unui domeniu.